Over ons

ZONNEPANELEN HOLLAND

 

tekening

Zonnepanelen-Holland is een product van Luwaco Installatiebedrijf. Zonnepanelen-Holland is ontstaan door een wens van Luwaco Installatiebedrijf, om alleen duurzame installaties  te willen realiseren.
Luwaco is een allround Installatiebedrijf en heeft geruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van verwarmings en koel installaties, daarnaast heeft Luwaco in de afgelopen jaren veel onderhoud aan platte en hellende daken uitgevoerd, door deze ervaring zullen zij u heel goed adviseren of uw huidige dak geschikt is voor een van onze duurzame installaties.

U heeft dus altijd één aanspreekpunt. Wij hebben niet alleen kennis van techniek maar vooral een passie voor ons vak,  onze missie is dan ook: iedereen aan duurzame energie, U dus ook!

Bij Luwaco kunt u met uw vragen terecht, wij zijn all-round installatiebedrijf. Angelo den Hartog denkt met u mee en geeft u goed en gedegen advies. Complexe situaties ziet men bij Luwaco niet als een probleem maar als een uitdaging. Daar waar geen pasklare oplossing is voor een uitdaging, wordt een oplossing gemaakt.

Luwaco is erkend dealer van SolarNRG

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat ook ons bedrijf in het bezit is van het bekende VCA- certificaatII. Het voordeel van dit certifcaat voor u als klant is dat u zeker weet dat onze mensen veilig en verantwoord werken voor zowel zichzelf als u en het milieu. Zo worden elk jaar al onze elektrische gereedschappen en het materieel gekeurd. Al onze handgereedschappen en materialen voldoen altijd aan de huidige normen en eisen.

Wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en koeling (airconditioning). De meeste opdrachtgevers willen zo min mogelijk rompslomp, korte rechtstreekse lijnen en maar een aanspreekpunt. Op dit gebied is Luwaco uw perfecte partner, wij kunnen u op elk gebied helpen door onze vele betrouwbare contacten, op het gebied van bouwkundige aannemers, timmerlieden, schilders, elektrotechneuten, schoonmakers, audio en IT-specialisten.

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk en adviseren u graag. U kunt mij bellen:  bel 06 – 26 71 06 06